Cora &
Jan Bundgaard
Stensbæk 1
9881 Bindslev
Mobil: 4086 3068

Opd. 22-07-2019


Lejligheder

 

 

Lejlighed 1 - 4 sovepladser

Lejlighed nr.1 har fælles indgang og forgang med lejlighed nr.2. Stue/køkken, værelse med køjeseng, soveværelse med dobbeltseng, evt. ekstra opredning, eget toilet og bad, med indgang fra fællesgang. Mulighed for leje af ekstra værelse med køjeseng og dobbeltseng.

Klik på billeder for flere fotos

Lejlighed 2 - 4 sovepladser

Lejlig nr. 2 har fælles indgang og forgang med lejlighed nr.1. Stue/køkken, værelse med køjeseng, soveværelse med dobbeltseng, evt. ekstra opredning, eget toilet og bad, med indgang fra fællesgang. Mulighed for leje af ekstra værelse med køjeseng og dobbeltseng.

Klik på billeder for flere fotos

Lejlighed 3 - 6 sovepladser

Lejlighed nr. 3 har egen indgang, forgang, køkken, stue, soveværelse med dobbelt seng, lille værelse med 4 køjer, eget toilet og bad. Delvis møbleret i gammel stil.

Klik på billeder for flere fotos

Lejlighed 4 - 6 sovepladser

Lejlighed nr. 4 har egen indgang, forgang, køkken/stue, soveværelse med dobbelt seng, værelse med 4 køjer, eget toilet og bad. Delvis møbleret i gammel stil.

Klik på billeder for flere fotos

Lejlighed 5 - 6 sovepladser

Lejlighed nr. 5 har egen indgang, forgang, køkken/stue, soveværelse med dobbelt seng, værelse med 2 køjer og dobbeltseng, eget toilet og bad. Delvis møbleret i gammel stil.

Klik på billeder for flere fotos